Exclusief management

Mercurius Events & More verzorgt het exclusieve management van Disco Dance Department en The Dutch Michael Jackson

Informatie over de Disco Dance Department vindt u hieronder en voor meer informatie over the Dutch Michael Jackson klikt u op onderstaande button.

Disco Dance Department

 

Wij hebben geweldig nieuws te delen! 
Vanaf vandaag heeft Mercurius Events & More het genoegen om het exclusieve management- en boekingskantoor te zijn van de fantastische band Disco Dance Department. 
Deze 10-koppige band, compleet met blazers, is een waar genot om naar te luisteren. Niemand kan stil blijven zitten op de opzwepende discomuziek van deze groep. 
De gloriedagen van de jaren '70 en '80 herleven dankzij hun muziek. Donna Summer, Earth, Wind & Fire, The Pointer Sisters - ze komen allemaal voorbij tijdens hun optredens.


Deze sensationele band is nu exclusief te boeken bij Mercurius Events & More.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dhr. Alex Jacobs via e-mail: [email protected] of bel hem op +31 (0)6 - 214 56 973.


Laten we samen een onvergetelijk feest creƫren met Disco Dance Department!

Disco Dance Department formule

De Disco Dance Department is een band die jaren '70/'80 discomuziek speelt (met op verzoek een vleugje discohits van nu zolang het maar echte disco is ;)).
Veel van de disco classics spelen wij in medleys, achter elkaar, als een echte discotrain. Dat geeft veel energie en swung en houdt menigeen op de dansvloer. Wat een feest!

De Disco Dance Department speelt in max 150 minuten jouw feest naar een climax. De tijdsverdeling van de sets bepalen we in overleg met jou. Wil je dat we 2 sets van 50 minuten spelen met een pauze ertussen, of wil je liever 3 sets? Misschien wil je ons non-stop, ook dat kan.

De Disco Dance Department bestaat uit 9 zeer ervaren discotoppers. Omdat wij een grote band zijn, hebben wij een podium nodig waar een 9-mans formatie op past (minimaal 6(l)x4(b). Uiteraard kunnen wij ook gelijkvloers spelen maar een podium geeft jouw feest extra uitstraling.

De Disco Dance Department werkt met een eigen geluidsbedrijf echter kunnen we daarvan afwijken als er op jouw feest meerdere bands spelen en er daarvoor door jou een geluidsbedrijf wordt ingehuurd.

De Disco Dance Department heeft 90 minuten de tijd nodig om op te bouwen (inclusief soundcheck).

De Disco Dance Department is onderdeel van jouw feest. We stemmen we af wat jouw wensen zijn.

Gaan we ook met U kennismaken?