Welkom op onze website!

Wij zijn een ervaren evenementenbureau met een uitgebreid netwerk, klaar om aan al uw wensen te voldoen en het perfecte feest of evenement te organiseren. 
Met expertise en toewijding hebben wij alles in huis om u volledig te ontzorgen bij de organisatie van ieder gewenst feest of evenement.


Locatie: Of het nu gaat om uw eigen locatie of de zoektocht naar de perfecte setting, wij regelen het voor u.


Catering: Van standaard catering tot culinaire hoogstandjes, ontbijt tot diner, diverse buffetten, meergangenmenu's en zelfs foodtrucks - wij hebben de catering die bij uw evenement past.


Entertainment: Wat uw voorkeur ook is, wij bieden diverse vormen van entertainment. Van zangers tot bands, lichtshows tot vuurwerk, circus tot tropische acts - de keuze is aan u. 

Daarnaast hebben we kant-en-klare projecten en shows die u direct kunt boeken.


Ontdek ook onze selectie van bedrijfsuitjes, proeverijen en workshops, speciaal voor u samengesteld. Beeld, licht, geluid of streaming nodig? Wij hebben alles paraat.

Kortom, wij transformeren uw wensen in prachtige evenementen, feesten of bedrijfsuitjes. 

Neem ook een kijkje bij onze divisies, zoals marktorganisatie, casting en records. Ontdek op onze website wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Voor vragen of verdere informatie staan wij altijd voor u klaar. We kijken ernaar uit om samen met u een onvergetelijk evenement te creëren! 
Kaartverkoop
Wilt u kaarten kopen voor de Dance Classics on Tour (30 maart) of voor de Bruine Kroeg on Toer (11 mei)

Klik dan op onderstaande knop

Laatste nieuws

Bij Mercurius Events & More omarmen we de kunst van het creëren en koesteren we de kracht van onvergetelijke momenten. Onze missie is duidelijk: wij streven ernaar bedrijfsevenementen, spraakmakende shows en mooie projecten te ontwerpen die niet alleen voldoen aan de verwachtingen, maar deze overtreffen.

Bij Mercurius Events & More omarmen we de overtuiging dat feestelijke bijeenkomsten voor iedereen toegankelijk moeten zijn, ongeacht het budget. Onze visie is eenvoudig maar krachtig: wij streven ernaar om voor elk budget een passend feest te organiseren, waardoor iedereen de kans krijgt om te genieten van een warme en gezellige samenzijn.

Evenementen en feesten voor iedere portemonnee, shows voor elk budget - Mercurius Events & More, waar ieder evenement uniek is!