Onderstaand vindt u onze projecten, welke U allemaal kunt boeken voor uw bedrijf, vakantiepark, winkelcentrum of zaal. 

Bruine Kroeg on Toer

"Het gezelligste meezingfeest voor jong en oud! Samen zingen, dansen en plezier beleven. Maak van elk moment een onvergetelijke herinnering!"

Dance Classics on Tour

"Herbeleef de gouden tijden! De beste discohits live gezongen, een avond vol nostalgie en onweerstaanbare beats. Mis het feest niet dat de tijd doet herleven!"

Dinershow   "The Cruise" 

"Stap aan boord en waan je op een cruiseschip! Beleef een betoverende show vol muziek, magie en acrobatiek. Een reis vol entertainment die je niet wilt missen!"

Festivalles


"Het 2-daagse festival vol gezelligheid! Geniet van muziek, lekker eten, plezier en een onvergetelijke sfeer. Beleef twee dagen vol feest en vermaak die je nog lang bij zullen blijven!"

Beauty- & Balancebeurs

"Ontdek de nieuwste trends op het gebied van Beauty, Gezondheid, Spiritualiteit en Lifestyle! Duik in een wereld van vernieuwing en welzijn, waarbij we je inspireren voor een evenwichtiger en mooier leven." 

Culinair 2024 

"Verken de wereld van smaak! Maak kennis met alles op het gebied van Food en Drinks. Ontdek verrassende culinaire hoogstandjes en verfrissende drankjes die je zintuigen prikkelen." 

Grote Wintertruuk

"Breng de betovering van winterse taferelen naar uw locatie met onze show en spektakel! Een feestelijke ervaring vol magie, waarbij de winterse sfeer tot leven komt met uniek entertainment."

Grote Zomertruuk

"Laat de zomer in volle glorie stralen bij u op locatie! Haal de zonnige sfeer binnen met spel, show en entertainment. Een onvergetelijke ervaring die de warmte en vreugde van de zomer tot leven brengt!"

Latin on Tour

"Dompel jezelf onder in de opwindende wereld van Zuid-Amerikaanse ritmes! Ervaar de heerlijke beats die je meenemen op een muzikale reis vol energie en passie. Laat de dansvloer trillen op de klanken van Zuid-Amerika!"

Magic on Tour

"Stap binnen in de betoverende wereld van magie, waar verbazing en verwondering samenkomen! Ervaar een onvergetelijke reis vol magische momenten en mystieke illusies die je doen geloven in het onmogelijke."

Jazz on Tour

"Jazz, de muziek die vele harten verovert! Laat je meevoeren op de betoverende tonen, voel de ritmes in je ziel. Een ervaring waar muziek en emotie samenkomen voor een onvergetelijke reis door de wereld van Jazz." 

Binnenkort meer

"Binnenkort onthullen wij een gloednieuwe project! Bereid je voor op een spectaculaire ervaring vol verrassingen, entertainment en onvergetelijke momenten. Mis het niet en blijf op de hoogte van onze aankondigingen!"