Bedrijfsfeesten

 
Door de jarenlange ervaring in de vele facetten van het organiseren van een evenement of feest, ontzorgen wij U volledig in het organiseren van een bedrijfsfeest op uw eigen terrein, ons terrein of een door u of ons ander aangewezen locatie.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek geeft u aan welke wensen u heeft met betrekking tot uw evenement / feest, de aankleding, beeld, licht en geluid, catering en artiesten en alles wat er nog meer bij hoort tot het komen van een voor U perfect evenement / feest.
Met de jarenlange ervaring en grote netwerk leert dat Mercurius Events voor elk budget een geweldig evenement, bedrijfsfeest kan neerzetten.

Beschikt u over een mooie ( bedrijfs) locatie, die de mogelijkheid biedt voor uw feest?
Tover uw bedrijf samen met Mercurius Events om tot feest locatie.
Mercurius Events helpt u graag met het organiseren en aankleden van uw bedrijfsfeest.

Een feestelijke opening van uw pand / bedrijf, een personeelsfeest, 25-jarig of meer jubileum van uw onderneming of collega, een kerst-, nieuwjaar- of paasborrel, ontbijt, lunch of diner? U roept maar!

Voor alle gelegenheden hebben wij zeer uitgebreide arrangementen om uw gasten op het evenement culinair te verrassen en te verwennen.

Onze Partners.
De totale organisatie van uw bedrijfsevenement / feest doen wij uiteraard niet alleen.
Wij werken al geruime tijd met een vaste en zeer ervaren Audio Visueel bedrijf, enkele grote cateraars en verhuurbedrijven.
Daarnaast hebben wij onze vaste en zeer ervaren en vertrouwelijk leveranciers voor de aankleding van uw bedrijfsevenement/feest.
Ook ons "eigen" opgeleid en gediplomeerd horecateam staat voor uw klaar!

Wij hebben artiesten in eigen beheer, maar U heeft ook de keus uit iedere artiest, band of act die u zelf zou willen zien optreden op uw evenement / feest.
Mercurius Events & More heeft de keuze uit een zeer gevarieerd aanbod van muziekstijlen.

Heeft u , uw collega of personeelsvereniging zelf idee├źn over UW evenement / feest?

Wij werken deze graag uit met u en/of uw collega's.

Maak een afspraak met ons om een onder het genot van een bakje koffie of glas thee te brainstormen over Uw evenement of feest en Uw wensen.