Mercurius Events & More: Maak uw bedrijfsuitje onvergetelijk!


Bij Mercurius Events & More begrijpen we hoe cruciaal het is om tijd vrij te maken voor teambuilding en plezier binnen uw bedrijf. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan boeiende bedrijfsuitjes die perfect zijn afgestemd op uw behoeften.


Of u nu op zoek bent naar actieve, culturele, muzikale, teambuilding- of gewoon gezellige evenementen, wij hebben de juiste connecties met pretparken, dierentuinen, musea, rondvaarten, busondernemingen en tal van andere bedrijven die fantastische en verbindende ervaringen bieden.

Waarom kiezen voor Mercurius Events & More?

- Ervaren organisatie:

Bij Mercurius Events & More is uw bedrijfsuitje in goede handen. Ons team beschikt over de nodige expertise en ervaring in het organiseren van diverse evenementen. We nemen de stress van de planning weg, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van het moment met uw team.


- Diverse mogelijkheden:

Van sportieve activiteiten tot ontspannende uitjes, wij bieden een breed scala aan opties die voldoen aan uw wensen en doelen. Wat uw voorkeur ook is, wij hebben de perfecte mix van activiteiten om uw team te inspireren en versterken.


- Binnen- en Buitenland, inclusief vervoer:

Of u nu de voorkeur geeft aan een lokaal uitje of een avontuur in het buitenland, wij hebben talloze mogelijkheden om uit te kiezen. Bovendien regelen wij ook het vervoer, zodat uw team zorgeloos kan genieten van het hele uitje.

Neem contact met ons op!


Voor meer informatie over de vele mogelijkheden in binnen- en buitenland nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail:


Laat Mercurius Events & More uw bedrijfsuitje onvergetelijk maken! We kijken ernaar uit om met u samen te werken en een evenement op maat te organiseren dat perfect aansluit bij de unieke behoeften van uw team. 

 

Ontdek onze diverse bedrijfsuitjes!

Bij Mercurius Events & More hebben we een uitgebreid aanbod aan bedrijfsuitjes, zodat er voor elk team iets bijzonders te vinden is. Of u nu op zoek bent naar actie en avontuur, culturele ontdekkingen, culinaire ervaringen, teambuildingactiviteiten, gezelligheid of entertainment, wij hebben het allemaal!


Onze Categorie├źn


- Sport en Spel

Laat uw team de competitie aangaan met uitdagende sportieve activiteiten die zorgen voor een energieke en leuke sfeer.


- Cultuur
Ontdek de rijke geschiedenis en culturele hoogtepunten van Nederland met onze culturele 
uitstapjes en rondleidingen.


- Culinair
Geniet van heerlijke culinaire ervaringen met proeverijen, kookworkshops en gastronomische tours.


- Teambuilding
Versterk de band tussen uw teamleden met onze teambuildingactiviteiten die samenwerking en communicatie bevorderen.


- Gezelligheid troef
Laat uw team ontspannen en genieten van gezellige uitjes die zorgen voor goede gesprekken en mooie herinneringen.


- Entertainment
Laat uw team zich vermaken met spannende entertainmentopties zoals shows, concerten en andere spectaculaire evenementen.


Enkele Voorbeelden


* Segway of Solex rijden: Verken steden als Amsterdam, Rotterdam, of natuurgebieden zoals de Biesbosch of Giethoorn op unieke wijze.
* Boottochten: Vaar door de grachten van Amsterdam of Rotterdam, of verken de prachtige natuur van Nederland per boot.
* Achter de schermen bij dierenparken: Ontdek de geheimen van dierenparken met exclusieve rondleidingen achter de schermen.
* Pretparkavonturen: Beleef spanning en sensatie in de achtbanen van de beste pretparken van Nederland.
* Autotochten: Maak een nostalgische autotocht met Dafjes of VW-busjes en geniet van het mooie landschap van Nederland.


Maar zo hebben wij 101 andere mogelijkheden voor uw uitje met personeel en/of (zaken)relaties. 


Laat Ons Uw Bedrijfsuitje Regelen!

Bij Mercurius Events & More regelen we uw bedrijfsuitje van A tot Z, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw team een onvergetelijke ervaring bezorgen!